Zomerkamp Kattenlaan 15-19 juli 2019

Zomerkamp Kattenlaan 15-19 juli 2019

Deze zomervakantie zin om lekker te tennissen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken? Dan is ons tenniskamp echt iets voor jou! Het prachtige tennispark van Kattenlaan staat deze week 100% in het teken van gezellig samen actief zijn. Een écht zomerkamp vol sport, spel en vrolijkheid. En dat alles heerlijk in de gezonde buitenlucht van het Vondelpark in Amsterdam!

Update: het zomerkamp op Kattenlaan van 15 t/m 19 juli zit helaas al helemaal vol. Kijk op de pagina met zomerkampen voor alle andere mogelijkheden voor een gezellig tenniskamp in de zomervakantie van 2019!

Wat kun je verwachten op het tenniskamp?

De zomervakantie is een ideaal moment om lekker te tennissen in de buitenlucht en samen plezier te maken in de buurt van het mooie Vondelpark. Naast veel tennis gaan we deze week ook veel andere leuke sporten en spellen doen, lekker koken en misschien wel het Vondelpark in!

Wil je graag meer informatie over onze zomerkampen? Op de pagina over de tenniskampen van Tennis Op Maat kom je alles te weten. Hier vind je ook een voorbeeld hoe we de dagen op het kamp indelen. Neem dus snel een kijkje!

Speel een echte Grand Slam!

Mascotte Cas van Tenniskampen Amsterdam

De tenniskampen in 2019 hebben allemaal een leuk tennisthema. Voor dit eerste zomerkamp op Kattenlaan is dat 'Grand Slam Heroes'. Onze mascotte Cas neemt je op het kamp mee in de wereld van echte toptennissers zoals Roger Federer, Novak Djokovic en Serena Williams. Natuurlijk is onze eigen topper Kiki Bertens ook van de partij! Schrijf je in en win samen met je team één van de grote Grand Slam toernooien: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon of US Open!

  Bekijk de video!

 

Tennispark Kattenlaan

Tennispark Kattenlaan is mooi gelegen op een toplocatie aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam. Vijf moderne ‘allweatherbanen’ zorgen ervoor dat je het hele jaar door buiten kunt tennissen.

Zomerkamp Kattenlaan 15-19 juli in het kort

 • Zomervakantie 2019
 • Eerste zomerkamp op Tennispark Kattenlaan
 • 5 dagen: 15-19 juli (ma-vr)
 • 355 euro
 • Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar
 • Gezonde lunch en tussendoortjes door ons verzorgd
 • Prachtig tennispark bij het Vondelpark in Amsterdam

 • Zomervakantie 2019
 • 15 t/m 19 juli 2019 (ma-vr)
 • Tennispark Kattenlaan
 • Voor kinderen van 5-12 jaar
 • Thema: Grand Slam Heroes
 • € 355

'Eigenlijk vind ik alle trainers heel aardig en leuk, en ze kunnen heel goed lesgeven!'

Anouk van den Berg (9) deelnemer tenniskamp Tennis Op Maat

Anouk van den Berg (9 jaar)

'Een fantastische week!'

Matthias deelnemer tenniskamp zomervakantie Kattenlaan 2015

Matthias (11) in actie tijdens zomerkamp Kattenlaan 2015

'De warming up en sport & spel vond ik altijd heel erg leuk!'

Douwe Merks (8) deelnemer tenniskamp Tennis Op MaatDouwe Merks (8 jaar)

Deskundig

Onze trainers zijn hoog opgeleid en in bezit van het KNTLB-diploma. De meesten hebben daarnaast een PABO-, CIOS- of ALO-achtergrond.

Veilig en vertrouwd

Spel en plezier zijn zilver, een beschermde omgeving is goud. De veiligheid van de kinderen staat bij ons daarom voortdurend centraal.

Een schat aan ervaring

Door de jaren heen hebben wij al vele kampen georganiseerd. Meer dan 3.000 kinderen deden met veel plezier mee.