Meikamp Kattenlaan 28 april t/m 1 mei

Tenniskamp meivakantie

Hou je er ook zo van dat de dagen steeds langer worden en het langer licht blijft? Het weer wordt alsmaar mooier en alles om je heen groeit en bloeit er flink op los. En dan komt ook nog eens het einde van het schooljaar steeds dichterbij! Geen wonder dus dat de maand mei bij veel kinderen favoriet is, toch?

De meikampen liggen alweer achter ons. Kijk gauw op het overzicht van onze zomerkampen voor de tenniskampen in de zomervakantie van 2020!

Wat doen we op het meikamp?

De meivakantie is een ideaal moment om lekker te tennissen in de buitenlucht en samen plezier te maken in de buurt van het mooie Vondelpark. Naast veel tennis doen we ook veel andere leuke sporten en spellen, gaan we lekker koken en misschien ook nog wel het Vondelpark in!

Speel een echte Grand Slam!

Mascotte Cas van Tenniskampen Amsterdam

De tenniskampen in 2020 hebben allemaal een leuk tennisthema. In de meivakantie is dat 'Grand Slam Heroes'. Onze mascotte Cas neemt je op het meikamp mee in de wereld van echte toptennissers zoals Roger Federer, Rafael Nadal en Serena Williams. En natuurlijk mag ook onze eigen Kiki Bertens niet ontbreken!

De tenniskampen van Tennis Op Maat

Wil je graag meer informatie over onze kampen? Op de pagina over de tenniskampen van Tennis Op Maat kom je alles te weten. Hier vind je ook een voorbeeld hoe we de dagen op het kamp indelen. Neem dus snel een kijkje!

  Bekijk de video!

 

Tennispark Kattenlaan

Tennispark Kattenlaan is mooi gelegen op een toplocatie aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam. Vijf moderne ‘allweatherbanen’ zorgen ervoor dat je het hele jaar door buiten kunt tennissen.

Meikamp Kattenlaan in het kort

 • Meivakantie 2020
 • 4 dagen: 28 april - 1 mei (di-vr)
 • 299 euro
 • Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar
 • Gezonde lunch en tussendoortjes door ons verzorgd
 • Prachtig tennispark bij het Vondelpark

Doe mee!

Lijkt het jou ook leuk om te schitteren op misschien-wel-het-mooiste-tennispark-van-Nederland? Doe mee! Schrijf je nu in en we zien je in de meivakantie op de tennisbaan 🙂

De meikampen liggen alweer achter ons. Kijk gauw op het overzicht van onze zomerkampen voor de tenniskampen in de zomervakantie van 2020!

 • Meivakantie 2020
 • 28 april t/m 1 mei 2020 (di-vr)
 • Tennispark Kattenlaan
 • Voor kinderen van 5-12 jaar
 • Thema: Grand Slam Heroes
 • € 299

'Eigenlijk vind ik alle trainers heel aardig en leuk, en ze kunnen heel goed lesgeven!'

Anouk van den Berg (9) deelnemer tenniskamp Tennis Op Maat

Anouk van den Berg (9 jaar)

'De warming up en sport & spel vond ik altijd heel erg leuk!'

Douwe Merks (8) deelnemer tenniskamp Tennis Op MaatDouwe Merks (8 jaar)

Deskundig

Onze trainers zijn hoog opgeleid en in bezit van het KNTLB-diploma. De meesten hebben daarnaast een PABO-, CIOS- of ALO-achtergrond.

Veilig en vertrouwd

Spel en plezier zijn zilver, een beschermde omgeving is goud. De veiligheid van de kinderen staat bij ons daarom voortdurend centraal.

Een schat aan ervaring

Door de jaren heen hebben wij al vele kampen georganiseerd. Meer dan 3.000 kinderen deden met veel plezier mee.