Tenniskamp herfstvakantie

  • Herfstvakantie 2020
  • 12 t/m 16 oktober 2020 (ma-vr)
  • Tennispark Kattenlaan
  • € 365
  • 3 dagen ook mogelijk voor € 265
    (12 t/m 14 okt, ma-wo)

Tenniskamp herfstvakantie

Ben je het zoeken naar kastanjes een beetje beu en kijk je ook niet meer heel erg op van de zoveelste paddenstoel die uit de grond komt? Misschien hou je meer van actie, sport en gezelligheid? Twijfel dan niet langer en leef je deze herfstvakantie in het prachtige Vondelpark in Amsterdam helemaal uit tijdens het tenniskamp van Tennis Op Maat!

Op de moderne banen van het mooiste tennispark van Amsterdam beleef je een vrolijke en sportieve vakantie. Een jeugdkamp bij het Vondelpark in Amsterdam vol met sport, spel, plezier en gezelligheid. De ervaren en gecertificeerde trainers van Tennis Op Maat zorgen ervoor dat je een erg leuke week hebt. Gegarandeerd dat je je niet gaat vervelen!

Benieuwd hoe dit sportieve avontuur er precies uitziet? Neem dan gauw een kijkje op de pagina over onze tenniskampen.

Het herfstkamp van 2020 is helaas vol, inschrijving is niet meer mogelijk. Hou de site in de gaten voor alle tenniskampen van 2020!

´Eigenlijk vind ik alle trainers heel aardig en leuk...

... en ze kunnen heel goed lesgeven!´

Anouk van den Berg

 Anouk van den Berg (9 jaar)

 

Deskundig

Onze trainers zijn hoog opgeleid en in bezit van het KNTLB-diploma. De meesten hebben daarnaast een PABO-, CIOS- of ALO-achtergrond.

Veilig en vertrouwd

Spel en plezier zijn zilver, een beschermde omgeving is goud. De veiligheid van de kinderen staat bij ons daarom voortdurend centraal.

Een schat aan ervaring

Door de jaren heen hebben wij al vele kampen georganiseerd. Meer dan 3.000 kinderen deden met veel plezier mee.