Over ons

Over ons

Tenniskampen Amsterdam is een initiatief van Tennisschool Tennis Op Maat. Je kunt bij ons terecht voor allerlei tennisactiviteiten in Amsterdam. In 2005 begonnen we met het geven van tennisles. Toen nog op twee gravelbanen met daarop een handjevol lessers en een parttime trainer. Roosters en indelingen maakten we met pen en papier en van een echt kantoor was al helemaal geen sprake. In de jaren die volgden, kregen we de kans om onze passie voor tennis te delen met steeds meer mensen bij een groeiend aantal Amsterdamse tennisclubs en -parken. Naast tennisles gingen we allerlei andere activiteiten organiseren: clinics, toernooien, selectietrainingen, tennisweekenden en natuurlijk tenniskampen…

En misschien wel zonder het echt goed te beseffen, groeiden we. Elk jaar opnieuw. Tot de tennisschool die we nu zijn. Met een professionele organisatie op kantoor en achttien trainers op de baan doen we met erg veel plezier ons best om jaarlijks duizenden tennisliefhebbers te begeleiden bij het uitoefenen van hun hobby. We zijn dan ook erg trots te kunnen zeggen dat we in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot een van de grootste tennisscholen van Amsterdam.

Voor iedereen

Het maakt niet uit of je jong, volwassen, beginner of gevorderd bent en of je puur voor de ontspanning een uur per week les wilt volgen of dat je gedreven bent om alles uit je tennisspel te halen: alles wat wij organiseren stemmen we af op jouw wensen en mogelijkheden.

Deskundig

Elke trainer van Tennis Op Maat is in het bezit van het officiële trainersdiploma van de KNLTB. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat iedereen zich door scholing verder ontwikkelt als professional. Natuurlijk op het gebied van tennis, maar ook aan zaken als coaching, communicatie en organisatie besteden we veel aandacht.

Uit de speelsterkte van onze leraren blijkt wel dat ook zijzelf een aardig balletje kunnen slaan: iedereen heeft minstens niveau 4 op zijn pasje staan en sommigen kan je zelfs terugvinden in de top 50 van Nederland!

Plezier

Tennissen bij Tennis Op Maat staat in het teken van passie en plezier. Als geen ander letten wij dan ook op een positieve sfeer tijdens onze activiteiten. Wat ons betreft de eerste vereiste als je (beter) wilt leren tennissen. En omdat het gewoon leuker is. Onze trainers zijn vlot en communiceren op een directe manier. We hebben veel ervaring opgedaan met het begeleiden van (grote groepen) kinderen. Gecombineerd met toepasselijke opleidingen zoals de ALO, het CIOS en de PABO, zijn we er erg goed in geworden om telkens weer verrassende en uitdagende spelvormen te verzinnen. Onze speelse manier van werken tijdens te tenniskampen sluit naadloos aan bij de belevingswereld van een kind.

Veiligheid

De eisen die wij aan onze medewerkers stellen, zijn er niet voor niks. We bereiden onze evenementen tot in de puntjes voor en in onze draaiboeken werken we de kleinste details zelfs uit. We voelen ons erg verantwoordelijk. En dat zijn we ook. Tijdens onze activiteiten nemen we allerlei maatregelen om de veiligheid te vergroten. Bij Tennis Op Maat ben je in goede handen, safety first!

Tenniskampen Amsterdam

2007 was voor Tennis Op Maat een mooi jaar. Na de eerste twee jaar met veel plezier en enthousiasme tennisles te hebben gegeven, breidden we ons aanbod uit met het organiseren van tenniskampen. Toen nog onder de naam ‘jeugdtennisweken’, voor jeugd van 5 t/m 17 jaar. We merkten hoe leuk de kinderen deze dagen vonden en besloten dit vaker te gaan doen. En we zijn nooit meer gestopt.

Inmiddels kun je in elke schoolvakantie meedoen aan één van onze kampen. Door heel Amsterdam heen. Ideaal als je van tennissen, sporten en andere leuke activiteiten houdt. Bovendien leer je enorm goed met elkaar samen te werken. Ondertussen deden al ruim 3.000 kinderen met veel plezier aan de tenniskampen mee. En niet alleen de kinderen zijn over ons te spreken. Ook ouders zijn tevreden en roemen vooral de enthousiaste trainers en de strakke organisatie.

We zijn trots dat we in de loop der jaren zoveel kinderen een leuke week konden bezorgen. En het mooiste is: iedereen kan meedoen!

Team Tenniskampen Amsterdam

Onze enthousiaste tennisleraren en begeleiders staan in de basisschoolvakanties te trappelen om jou een (nog) betere tennisser te maken en om er met z’n allen een supergezellige week van te maken. Alle tennisleraren beschikken uiteraard over een geldige tennisleraar-licentie en de ervaren begeleiders hebben een PABO, ALO of CIOS achtergrond.

Team Tennis Op Maat

Bekijk de website van Tennis Op Maat voor meer informatie over onze activiteiten en medewerkers.

Tennistrainers Tennis Op Maat | Tenniskampen Amsterdam

 

Deskundig

Onze trainers zijn hoog opgeleid en in bezit van het KNTLB-diploma. De meesten hebben daarnaast een PABO-, CIOS- of ALO-achtergrond.

100% vertrouwd

Spel en plezier zijn zilver, een beschermde omgeving is goud. De veiligheid van de kinderen staat bij ons daarom voortdurend centraal.

Een schat aan ervaring

Door de jaren heen hebben wij al vele kampen georganiseerd. Meer dan 3.000 kinderen deden met veel plezier mee.