Tenniskamp Haarlem

Tenniskamp Haarlem

Op zoek naar een manier om je lekker uit te leven in de herfstvakantie? Dan is het tenniskamp bij Pim Mulier echt iets voor jou! Voor de allereerste keer organiseerden wij op deze prachtige locatie in Haarlem een spetterend tenniskamp. Drie dagen lekker actief, maar natuurlijk ook enorm gezellig. De ervaren en gecertificeerde trainers van Tennis Op Maat zorgden ervoor dat alle kinderen een superleuke week hadden!

Wat kun je verwachten op het tenniskamp?

Wat staat er zoal op het programma? Genoeg! Tennissen natuurlijk. Heel veel tennissen. Maar ook veel andere sporten. En wat dacht je van gezellig knutselen of samen smullen van allerlei hapjes die je zelf hebt klaargemaakt! Wij zorgen voor een prettige sfeer en letten altijd erg op dat jij het naar je zin hebt.

Neem eens een kijkje op de pagina over onze tenniskampen en kom alles te weten over de kampen, wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden. Ook staat hier een voorbeeld van een dag op ons tenniskamp, zodat je al een aardig idee krijgt waar je volgend jaar naar uit kan zien!

Speel een echte Grand Slam!

Mascotte Cas van Tenniskampen Amsterdam

De tenniskampen in 2018 hebben allemaal een leuk tennisthema. Voor dit eerste herfstkamp in Haarlem was dat ‘Grand Slam Heroes’. Onze mascotte Cas nam alle deelnemers mee op een avontuurlijke tennisreis door de wondere wereld van echte toptennissers, zoals Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams en natuurlijk ook onze eigen wereldtopper Kiki Bertens!

Tennispark Pim Mulier in Haarlem

Tennispark Pim Mulier heeft uitstekende faciliteiten en ligt vlakbij Bloemendaal in het noorden van Haarlem. Het tennispark is makkelijk bereikbaar. Er is volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Welkomstbord tennispark Pim Mulier in Haarlem

 

'Eigenlijk vind ik alle trainers
heel aardig en leuk...

Anouk van den Berg

... en ze kunnen heel goed lesgeven!´

 Anouk van den Berg (9 jaar)

 

Herfstkamp Haarlem in het kort

-> In de herfstvakantie van 2018

-> 3 dagen volop tennisplezier!

-> 23 t/m 25 oktober 2018 (dinsdag t/m donderdag)

-> Slechts €149

-> Voor iedereen tussen 5 en 17 jaar

-> Gezonde lunch en tussendoortjes verzorgd door de horeca van de club

-> Ruim voldoende banen waardoor je alle ruimte hebt om lekker te tennissen

Doe mee!

Begint het al te kriebelen en krijg je al zin om je helemaal uit te leven? Doe mee en we maken er samen een fantastisch tenniskamp van! Hou onze site goed in de gaten, want vanaf december start de inschrijving voor al onze tenniskampen van 2019! Tot gauw op de tennisbaan 🙂

Deskundig

Onze trainers zijn hoog opgeleid en in bezit van het KNTLB-diploma. De meesten hebben daarnaast een PABO-, CIOS- of ALO-achtergrond.

Veilig en vertrouwd

Spel en plezier zijn zilver, een beschermde omgeving is goud. De veiligheid van de kinderen staat bij ons daarom voortdurend centraal.

Een schat aan ervaring

Door de jaren heen hebben wij al vele kampen georganiseerd. Meer dan 2500 kinderen deden met veel plezier mee.