Tenniskamp Haarlem

Tenniskamp Pim Mulier (Haarlem)

Op zoek naar een manier om je lekker uit te leven in de meivakantie? Dan is het tenniskamp in Haarlem bij Pim Mulier echt iets voor jou! Van 28 t/m 30 april organiseren wij op deze prachtige locatie in Haarlem een spetterend tenniskamp. Drie dagen lekker actief, maar natuurlijk ook enorm gezellig. De ervaren en gecertificeerde trainers van Tennis Op Maat zorgen ervoor dat alle kinderen een superleuke week hebben!

De meikampen liggen alweer achter ons. Kijk gauw op het overzicht van onze zomerkampen voor de tenniskampen in de zomervakantie van 2020!

Wat kun je verwachten op het tenniskamp?

Wat staat er zoal op het programma? Genoeg! Tennissen natuurlijk. Heel veel tennissen. Maar ook veel andere sporten. En wat dacht je van gezellig knutselen of samen smullen van allerlei hapjes die je zelf hebt klaargemaakt? 🙂 Wij zorgen voor een prettige sfeer en letten altijd erg op dat jij het naar je zin hebt.

Neem eens een kijkje op de pagina over onze tenniskampen en kom alles te weten over de kampen, wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden. Ook staat hier een voorbeeld van een dag op ons tenniskamp, zodat je al een aardig idee krijgt waar je naar uit kan zien!

Speel een echte Grand Slam!

Mascotte Cas van Tenniskampen Amsterdam

De tenniskampen in 2020 hebben allemaal een leuk tennisthema. Voor het meikamp in Haarlem is dat ‘Grand Slam Heroes’. Onze mascotte Cas neemt je mee op een avontuurlijke tennisreis door de wondere wereld van echte toptennissers, zoals Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams en natuurlijk ook onze eigen wereldtopper Kiki Bertens!

Tennispark Pim Mulier in Haarlem

Tennispark Pim Mulier heeft uitstekende faciliteiten en ligt vlakbij Bloemendaal in het noorden van Haarlem. Het tennispark is makkelijk bereikbaar. Er is volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Welkomstbord tennispark Pim Mulier in Haarlem

Doe mee!

Begint het al te kriebelen en krijg je al zin om je helemaal uit te leven? Doe mee en we maken er samen een fantastisch tenniskamp van! Tot gauw op de tennisbaan 🙂

De meikampen liggen alweer achter ons. Kijk gauw op het overzicht van onze zomerkampen voor de tenniskampen in de zomervakantie van 2020!

  • Meivakantie 2020
  • 28 t/m 30 april 2020 (di-do)
  • Tennispark Pim Mulier
  • Voor kinderen van 5-17 jaar
  • Thema: Grand Slam Heroes
  • € 175

 

'Eigenlijk vind ik alle trainers
heel aardig en leuk...

Anouk van den Berg

... en ze kunnen heel goed lesgeven!´

 Anouk van den Berg (9 jaar)

 

Meikamp Haarlem in het kort

-> In de meivakantie van 2020

-> 3 dagen volop tennisplezier!

-> 28 t/m 30 april 2020 (dinsdag t/m donderdag)

-> Slechts €175

-> Voor iedereen van 5 t/m 17 jaar

-> Gezonde lunch en tussendoortjes verzorgd door de horeca van de club

-> Ruim voldoende banen waardoor je alle ruimte hebt om lekker te tennissen

Deskundig

Onze trainers zijn hoog opgeleid en in bezit van het KNTLB-diploma. De meesten hebben daarnaast een PABO-, CIOS- of ALO-achtergrond.

Veilig en vertrouwd

Spel en plezier zijn zilver, een beschermde omgeving is goud. De veiligheid van de kinderen staat bij ons daarom voortdurend centraal.

Een schat aan ervaring

Door de jaren heen hebben wij al vele kampen georganiseerd. Meer dan 3.000 kinderen deden met veel plezier mee.