Locaties

Een tenniskamp in elke vakantie, altijd dichtbij

Op een tenniskamp van Tennis Op Maat hoef je nooit lang te wachten. In elke vakantie kan je namelijk meedoen aan een tenniskamp bij jou in de buurt! Op maar liefst 5 locaties door heel Amsterdam kan je bij ons terecht.

Op dit moment organiseren we in Amsterdam tenniskampen op de tennisparken Kattenlaan, De Meer, Osdorp, Sloterplas en IJsbaanpad. Nieuw is het tenniskamp in Haarlem dat we dit jaar organiseren op het tennispark van Pim Mulier. De komende jaren breiden we het aantal locaties verder uit. We hopen zo nóg beter te voldoen aan jouw wens om het tenniskamp te kiezen dat precies bij jou past.

Wil je per locatie weten wanneer daar een tenniskamp is? Klik dan hieronder op de locatie van je keuze. We zien je gauw op de tennisbaan!

Uitgelicht tenniskamp

Kies je locatie

Kattenlaan

IJsbaanpad

Osdorp

De Meer

Jongen slaat bal over geel lint tijdens Tenniskamp De Meer

Deskundig

Onze trainers zijn hoog opgeleid en in bezit van het KNTLB-diploma. De meesten hebben daarnaast een PABO-, CIOS- of ALO-achtergrond.

Veilig en vertrouwd

Spel en plezier zijn zilver, een beschermde omgeving is goud. De veiligheid van de kinderen staat bij ons daarom voortdurend centraal.

Een schat aan ervaring

Door de jaren heen hebben wij al vele kampen georganiseerd. Meer dan 3.000 kinderen deden met veel plezier mee.